Contact

info@atelierwww.nl

Profiel

Atelier WWW is een klein, toegankelijk internetbureau in Amersfoort. Allround, creatief en betrokken.

Wij ontwerpen en bouwen websites voor ondernemingen, instellingen, verenigingen en particulieren en denken mee met starters. We kunnen snel werken als u weet wat u wilt, maar nemen de tijd en denken met u mee als u nog niet duidelijk heeft wat u precies wilt zeggen, en hoe.

U kunt ook bij ons terecht voor huisstijlen, logo’s en drukwerk. Alles in een hand. Wel zo makkelijk.

Atelier WWW is opgericht door Gonda Slurink. Van huis uit Culturele Antropologe, nu al jaren actief als webdesigner en webbouwer.

Werkwijze

Onze werkwijze is informeel

In een vrijblijvend gesprek, telefonisch of persoonlijk, bespreken we wat Atelier WWW voor u kan betekenen en geven wij waar mogelijk al een prijsindicatie. Mocht u aangeven dat u geïnteresseerd bent in onze diensten, dan kunnen wij een offerte opmaken.

Wanneer het duidelijk is dat u met ons in zee wilt gaan we diepgaander inventariseren wat de wensen ten aanzien van ontwerp en functionaliteit van de website en / of drukwerk zijn. Uiteraard kunnen wij over al deze aspecten adviseren. We maken een plan van aanpak en bespreken wanneer een en ander klaar moet zijn.

Wanneer noodzakelijk is er tussentijds overleg. Veel kan ook telefonisch of per mail worden afgehandeld. Maar een persoonlijke afspraak is ook mogelijk.

Gonda Slurink van Atelier WWW