Contact

info@atelierwww.nl

WordPress Amersfoort

Atelier WWW ontwerpt en bouwt websites in WordPress voor bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren in Amersfoort en omgeving.

Wat is WordPress?

WordPress is een open source systeem om websites te bouwen. Dit betekent dat iedereen de code gratis mag gebruiken. In ongeveer 10 jaar tijd is het uitgegroeid van een systeem om eenvoudige websites en blogs in te maken tot een volwaardig Content Management Systeem.

De voordelen van WordPress

  • WordPress is flexibel. Het laat webdesigners en webontwikkelaars de ruimte om hun eigen ontwerpen en / of functionaliteit te realiseren. Een WordPress site hoeft dus geen standaard uiterlijk te hebben. Veel wensen van klanten kunnen met WordPress worden gerealiseerd.
  • Een grote internationale gemeenschap van webontwikkelaars werkt met WordPress en ontwikkelt plugins voor extra functionaliteit. De nieuwste ontwikkelingen op het internet worden daarom snel geïntegreerd in WordPress. Met een website in WordPress kun je dus makkelijk up to date blijven.
  • Er kan relatief eenvoudig extra functionaliteit worden toegevoegd met behulp van plugins. Ook aan bestaande websites, al dan niet gemaakt in WordPress, kunnen WordPress modules worden toegevoegd.
  • Een webbouwer die met WordPress werkt hoeft veel minder tijd aan het ontwikkelen van functionaliteit te besteden dan een webbouwer die alles zelf maakt. Hij / zij kan immers gebruik maken van door anderen ontwikkelde code. Dit betekent voor de klant dat websites in WordPress relatief goedkoop zijn.

WordPress Amersfoort

Atelier WWW bouwt websites in WordPress voor bedrijven en particulieren in Amersfoort en omgeving. Wilt u een website in WordPress? Neem dan contact met ons op. Bel voor een afspraak naar 06 – 29456440. Of maak gebruik van ons online contactformulier.